עברית  |  English  |  
דגשים לקראת עבודה עם פרספקס
תוך חיתוך לייזר צורתי, שיטות כיפוף והדבקה, הפרספקס משמש לייצור סוגים רבים של מוצרים, בין השימושים הפופולריים ביותר נמצא מעמדי תצוגה המיוצרים על פי מידות אישיות, ריהוט, קופסאות ושאר פתרונות אחסון, שלטים, זיגוג ועוד. פרספקס נקרא בעברית גם זכוכית אקרילית, החומר מלווה את בני האדם בתעשייה החל משנות השלושים של המאה שעברה, חומר הגלם העיקרי המרכיב את הזכוכית האקרילית הוא נפט, יש צורך בשני קילוגרמים של נפט בכדי לייצר קילוגרם אחד של זכוכית אקרילית.
דגש משמעותי כדאי לשים על בחירה בספק אמין אשר עושה שימוש בחומרי גלם איכותיים ומעניק לכם כתובת אליה תוכלו לפנות שוב בעתיד. יש לזכור כי מדובר בחומר עמיד לטווח הארוך, אם בחרתם נכונה בספק מקצועי תוכלו ליהנות מהמוצרים במשך שנים רבות. החיסכון הכספי מתחיל בבחירה נכונה של חומרי הגלם ואנשי המקצוע. פרספקס נוח לעבודה בתחומים שונים, זהו חומר אותו כדאי להכיר, השימוש בו פשוט והמחירים אטרקטיביים.

מה חשוב לדעת אודות פרספקס?

  1. הזכוכית האקרילית זקוקה לטמפרטורה של 140 עלות למטרת התכה, כאשר יש לבצע את ההתכה תוך שימוש באמצעי בטיחות, ציוד מגן וסביבת עבודה מתאימה.
  2. אנשי המקצוע מחזיקים בציוד הדרוש בכדי להפוך את לוחות הפרספקס למוצר הדרוש לכם, אין מדובר במלאכה אותה יוכל כל אדם לבצע בביתו בעצמו. גם בעלי ידי זהב לא יוכלו לכופף ולעצב בעצמם את החומר.
  3. לאחר שלב ההתכה יש לצקת את החומר אל תוך תבניות מתאימות, כאשר גודל התבנית משמעותי לתוצאה הסופית, התבנית היא אשר מעצבת את המוצר.

יתרונות של זכוכית אקרילית מול זכוכית רגילה

הזכוכית האקרילית קלת משקל בהשוואה לזכוכית הרגילה. כמו כן, היא אינה מתנפצת בקלות כמו זכוכית רגילה. בעלי המקצוע מעדיפים לעשות שימוש בזכוכית אקרילית, היא רכה, גמישה ונוחה יותר לעבודה. אור השמש מועבר טוב יותר תוך שימוש בזכוכית האקרילית אך כך גם הקרינה, בכדי לצמצם את חדירת קרינת השמש אל החדר כדאי לצייד את המוצר בתוסף מסנן קרינה. הזכוכית האקרילית נוחה מאוד לעבודה, היא זוכה לשימושים רבים בכל תחומי התעשייה.